“Türkiye’nin itibar açığı var”

Gelecek Partisi de ekonomiyi değerlendirdi!

“Türkiye’nin itibar açığı var”
SİYASET 21.03.2022 13:20:00 4905 0

Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi, Ak Parti iktidarının ekonomiyi kötü yönettiğini söyledi.

Gelecek Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kerim ROTA, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet KUĞU ve İl Başkanı Murat KILIÇASLAN, Giresun Gazeteciler Derneği’nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 “Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi olduğunu ve bugüne kadar 77 ilde etkin ve hızlı şekilde örgütlendiklerini anlatan Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet KUĞU, “Hak ve adaletten yana bir siyaset yapacağız” dedi.

 “Türkiye’nin enflasyonu en yüksek 7. ülke olduğunu” anlatan Gelecek Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kerim ROTA ise yaptığı açıklamada; “Enflasyonla ilgili ciddi bir mücadele yok. Savaştaki Rusya ve Ukrayna’nın parası değer kazanırken, Türkiye’nin parası değer kaybetti. Türkiye’nin ekonomisi doğru ellerde yönetilmiyor. Türkiye’de kaynak çok ama kötü kullanılıyor. Türkiye’nin gelir dağılımını düzeltmek için 4-5 yıl yeter. Türkiye’nin cari açığından daha büyük sorunu itibar açığıdır. Bunu düzeltmeye talibiz” diye konuştu.

Toplantının kapanışında konuşan Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Kılıçaslan da; “Siyaset intikam alma yeri değil hizmet yapma yeridir” dedi.